+31 6 53372969 info@ecozaken.nl

Spuitwerk

Je wilt een mooi, streeploos resultaat in je schilderwerk. Spuitwerk is daar de meest geschikte techniek voor. Ecozaken is dé specialist in spuitwerk. We brengen de verf aan met een verfspuit met compressor en zorgen in bijzonder korte tijd voor een optimaal resultaat.

Voordelen van spuitwerk

Behalve een strak en streeploos resultaat, biedt spuitwerk nog meer voordelen.

Minder lagen nodig

Vaak volstaat één verflaag al voor een volledige dekking, waar eenzelfde object met de kwast of roller meerdere lagen nodig heeft. Met spuitwerk wordt namelijk in één keer een dikkere laag verf aangebracht.

Complete kleur metamorfose in één dag

Bij een complete kleurmetamorfose, bijvoorbeeld van rood naar wit, volstaan twee lagen spuitwerk. Doordat we werken met water-gedragen producten en kachels voor een snel droogproces, kunnen we op één dag de complete kleurmetamorfose afronden.

Alle ruimtes in één keer

Doordat spuitwerk veel sneller gaat dan traditioneel verven, lukt het vaak om alle wanden of plafonds in meerder ruimten van je woning in één dag te verven

Tot in detail afgewerkt

Met spuitwerk zijn de meest lastige hoekjes prima bereikbaar. Een radiator bijvoorbeeld en de muur daarachter: geen probleem. Alles krijgt met spuitwerk een mooie, egale verflaag.

Waar spuitwerk mogelijk is

Doordat er meer verf naast het object belandt, gaat er meer product verloren. Dat betekent een potentieel grotere belasting op het milieu. Deze minimaliseren we door te werken met biologische wandafwerkingen of waar mogelijk ecologische, water-gedragen verfsoorten.

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met het spuitwerk, bereiden we eerst alles goed voor. Bij houten onderdelen zoals kozijnen en deuren is dat bijvoorbeeld door schuurwerk en reparaties uit te voeren, gevolgd door een schoonmaakbeurt. Alles moet namelijk glad en schoon zijn voor het beste spuitwerkresultaat. Daarna volgt het afplakken en spuiten. Zodra dit gereed is, ruimen we alle materialen op en kun je van je mooi geverfde ruimte genieten.

Aan de slag met spuitwerk

Wat wil je graag strak en streeploos in de lak laten zetten? Laat het Ecozaken weten. We komen langs om de situatie te bekijken, geven je desgewenst (kleur)advies en brengen een heldere offerte voor je uit.