+31 6 53372969 info@ecozaken.nl

Over Ecozaken

Het verhaal van Richard

“Al vanaf mijn 17e schilder ik, Richard Luchtenburg. Wat begon als een mooie bijbaan naast school, groeide uit tot een passie. Jarenlang voerde ik deze passie uit naast mijn carrière in verpleegkunde. Tot het moment dat ik besefte: dit is waar ik mijn vak van wil maken. Op dat moment startte ik mijn eigen schildersbedrijf en merkte ik hoezeer mijn achtergrond in verpleging een toegevoegde waarde is in het fijne contact met mijn opdrachtgevers. Mix die combinatie met een enorme drive voor duurzaamheid en je kent het ontstaan van Ecozaken.”

Richard Luchtenburg

Dit is Ecozaken

Ecozaken bestaat uit Richard Luchtenburg, regelmatig aangevuld met andere specialisten, waaronder Bouwkunst en Eco Bouwmaterialen. De verf die Ecozaken gebruikt hebben zoveel als mogelijk een Ecolabel en voldoen aan de hoogste EU-normen. Ecozaken is continu in ontwikkeling. Zo zijn wij momenteel bezig om leemverf te verspuiten in woningen. Bovendien starten we met het bouwen en stucen van leemkachels in samenwerking met Yocoon. Bij grote klussen en specialisaties in duurzame woningafwerking-technieken, werken we samen om het best mogelijke resultaat voor jou te bereiken. Alle partijen binnen Ecozaken zijn betrouwbare vakmensen die op eenzelfde nette manier werken, adviseren en communiceren. Je bent dus altijd zeker van de best mogelijke service.

Een eerlijk verhaal

Ecozaken richt zich vooral op verduurzaming. Bij alles wat we doen geldt: kwaliteit voorop en ecologisch waar het kan. We adviseren je proactief over de mogelijkheden van eco-label merken en producten en zijn steeds op de hoogte van de beste opties voor duurzame woningafwerking. Het blijft daarbij niet bij ecologische verf en leemstuc. We denken ook graag mee in duurzame bouwopties als strobouw, hennepbouw of een groen dak. Het doel: samen met jou streven naar een zo laag mogelijke belasting van de planeet.   

Specialisatie Leemstuc

In het kader van duurzaamheid zullen we onder meer leemstuc als wandafwerking aan je voorstellen. Leem is een natuurlijk product met een bijzonder mooie uitstraling. Het is niet alleen duurzaam, maar bovendien vochtregulerend. Het draagt dus bij aan een gezond en comfortabel binnenklimaat. Leemstuc-werk is een belangrijk specialisme van Ecozaken. Je vindt er op deze site meer informatie over.

 

Een goede relatie

Naast goede en duurzame producten, hechten we ook veel waarde aan een goede relatie met de mensen waarvoor we werken en de mensen met wie we samenwerken. Daarom komen we altijd eerst even bij je langs voordat we voor je aan de slag gaan. Even kijken of er een klik is, of je ons de opdracht gunt en of wij jouw wensen kunnen vervullen. We werken ook graag sámen met jou. Wil je bijvoorbeeld helpen bij leemstucen of meewerken aan een schilderklus? Dan begeleiden we je daar graag bij. Lees hierover meer bij Advies & Begeleiding.

Zo werkt Ecozaken

Nadat je jouw wensen kenbaar hebt gemaakt, gaat Ecozaken op zoek naar de meest duurzame oplossing voor jouw woningafwerking. Je ontvangt van ons een helder advies en een uitgebreide offerte. Zo kun je de juiste keuzes maken en weet je precies waar je aan toe bent.