+31 6 53372969 info@ecozaken.nl

Decoratief schilderwerk of behang

Ben je wel in voor een statement en wil je jouw interieur echt iets bijzonders of eigens meegeven? Breng dan op één of enkele wanden in je woning of pand een leuk accent aan. Denk aan decoratief schilderwerk of behang. De mogelijkheden voor deze eyecatchers zijn eindeloos.

Decoratief schilderwerk

In de categorie decoratief schilderwerk kun je Ecozaken inschakelen wanneer je bijvoorbeeld een muur of balk met beton ciré imitatie wilt laten afwerken. Beton ciré imitatie is stucsoort die een stoere, maar stijlvolle betonlook achterlaat

Patroon- en fotobehang

Met patroon- en fotobehang is een statement ook snel gemaakt. Je kunt het zo bont, chique, robuust, verfijnd en luxe maken als je zelf wilt. Patroon- en fotobehang is er in alle maten en materiaalsoorten, passend bij iedere interieurstijl.

Advies & decoratief behang

Er zijn tegenwoordig echter zo ontzettend veel mogelijkheden in decoratief behang, dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Graag denkt Ecozaken met je mee. Op basis van de gewenste sfeer en kleuren, stellen we diverse soorten decoratief behang aan je voor. Ben je juist naar iets heel specifieks op zoek, maar heb je dat nog niet kunnen vinden? Dan zoeken we graag met je mee. We weten wat er op de markt is en bij welke leverancier dat te vinden is.

Behangklare muren

Voor decoratief behang is het belangrijk dat je muren behangklaar zijn. Echter, hier zijn verschillende gradaties in. Afhankelijk van het soort behang en de dikte van het papier, is een bepaalde gradatie nodig. Zo is de ene gradatie behangklaar voldoende afgewerkt voor een dikker papierbehang, maar onvoldoende voor dunner vliesbehang. Bij die laatste zouden de putjes en korreltjes door het papier heen te zien zijn. Ecozaken adviseert je graag over de benodigde muurafwerking voor jouw decoratief behang en verzorgt indien nodig en gewenst ook het voorbereidende stucwerk.

Wil je behangklare muren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van decoratief schilderswerk? Ecozaken helpt je graag verder.